Dakbedekking

Dakbedekking

Veelzijdige oplossingen voor elk dak 

De mannen van 2B begrijpen dat elk dak uniek is. Of uw platte dak nu een ondergrond van beton of hout heeft, wij staan klaar om de perfecte dakbedekking aan te brengen. We bieden oplossingen voor zowel daken met als zonder isolatie, en hebben ruime ervaring met daken die klaar zijn voor of al uitgerust zijn met zonnepanelen. 

Aangepaste dakbedekking voor duurzaamheid 

We weten dat materialen zoals hout gevoelig kunnen zijn voor uitzetting en krimpen, wat kan leiden tot scheuren of barsten in de dakbedekking. Onze specialisten kiezen daarom zorgvuldig de soort dakbedekking en technieken die het beste bij uw specifieke dak passen, om zo lekkage en schade te voorkomen. 

Waterafvoeroplossingen 

Heeft u last van water op uw bestaande platdak? Wij kunnen uw dak vlak maken en het juiste afschot aanbrengen voor effectieve waterafvoer. Dit voorkomt toekomstige problemen en verlengt de levensduur van uw dak. 2b dakwerken biedt ook de benodigde accessoires zoals dak doorvoeren, uitlopen, kiezelbakken en regenpijpen, allemaal vakkundig geplaatst om een optimale hemelwaterafvoer te garanderen. 

Isolatie en Meer 

Naast het aanbrengen van nieuwe bitumen dakbedekking, bieden we ook de mogelijkheid om uw platte dak te isoleren. Met onze uitgebreide kennis en kwaliteitsmaterialen, zorgen we voor een energie-efficiënt en comfortabel dak boven uw hoofd. 

Bij ons heeft u altijd 10 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden 

dakbedekking

Hulp nodig bij dakbedekking?
Schakel nu een expert in van 2B!